Снайперистът, който на 25 август 2005 г. простреля смъртоносно в

...
Снайперистът, който на 25 август 2005 г. простреля смъртоносно в
Коментари Харесай

Версия: Килърът на Георги Илиев бил човекът с кокаина

Снайперистът, който на 25 август 2005 година простреля смъртоносно в сърцето боса на ВИС-2 Георги Илиев, стои зад 500-те кг кокаин, които бяха хванати в края на януари т.г. на борсата за плодове и зеленчуци в столичния квартал " Слатина ", оповестява Блиц.бг.

На 31 януари спецполицаи откриха половин звук висококачествена дрога, импрегнирана в кашони с цитрусови плодове. Пазарната цена на хванатия кокаин възлиза на към 22 милиона евро на едро, само че в случай че беше пуснат в дилърската мрежа, цената му би надхвърлила 100 милиона лв..

От няколко месеца следователи и прокурори работят по разнообразни версии за засечената дрога. Според една от тях с контрола по доставката на бялата пратка се е заел извънредно рисков нарушител, който е направил персонално няколко поръчкови убийства на знакови представители на родния ъндърграунд.

Подозира се, че убиецът персонално е пратил в отвъдното Георги Илиев, а също така е апетитен и за отвличането и убийството на различен наедрял представител на тогавашната империя ВИС-2 Методи Методиев-Мето Илиенския, който изчезна от вкъщи си в квартал " Бояна " през 2003 година и в никакъв случай повече не бе забелязан жив.

Криминалистите към този момент са влезнали в следите на безмилостния екзекутор, само че поради неговия инстинкт за оцеляване залавянето му е извънредно мъчно. Предполага се, че килърът от години живее отвън рамките на България и се прибира доста рядко.

Залавянето на голямата пратка сигурно ще му донесе големи неприятности, тъй като във врата му с изключение на нашите служби дишат и босовете на международен наркокартел, от където дрогата е тръгнала към София. Според оперативни данни кокаинът е стигнал по море до Европа, а по-късно по суша до България. Най-вероятно дрогата е била предопределена за българския пазар.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР