Snapchat смята да се възползва от новата политика на Facebook

...
Snapchat смята да се възползва от новата политика на Facebook
Коментари Харесай

Snapchat със стратегия как да се възползва от новата политика на Facebook

Snapchat счита да се възползва от новата политика на Фейсбук и да подчертава върху разрастването на връзките си с разнообразни издатели , оповестява Digiday.

Миналата седмица шефът по наличието на компанията Майк Су е разпратил имейли до своите сътрудници, в което поема ангажимент Snapchat да работи в по-тесен контакт с тях, с цел да им помогне да подобрят качеството на наличието си и да усилят обсега си.

Прочетете още: Фейсбук ще демонстрира повече изявления от другари, в сравнение с вести

Подходът на Snapchat към издателите е обвързван с съществени промени на тактиката за наличие. Като част от реорганизацията на личния състав, предходната седмица компанията освободи над 20 чиновници, най-вече от отдела, отговарящ за наличието. Компанията възнамерява да направи главен редизайн на приложението си, който ще раздели в обособени излъчвания издателското наличие от това на приятелите ви. Очаква се редизайнът да усили достъпа на наличие от издатели и реклами до потребителите.

Компанията се стреми да усъвършенства и доразвие връзките си с издателите по две съществени аргументи:

- Много от потребителите на Snapchat не се ангажират с издателите в Discover Edition . Според The Daily Beast потреблението на наличие в Discover Edition, където се разгласяват издателските материали в приложението, доближават своя връх през юли 2017 година - 38 милиона ежедневни консуматори, което е единствено 21% от дневната потребителска база на приложението - 178 млн. Слабата ангажираност към Discover Edition от страна на потребителите основава заплаха издателите да понижат влаганите в секцията запаси. Затова Snapchat понижава възможностите за сходно развиване, като се пробва да разшири обсега на техните изявления.

- Някои от сътрудниците на Snapchat към този момент са прекратили основаването на наличие в Discover Edition през последните месеци . CNN да вземем за пример направи това през август 2017 година Причината – ниска монетизация. Comedy Central също спря да основава наличие за Discover Edition през септември предходната година. В този ред на мисли, имейлът на Snapchat до издателите би могъл да бъде предпазен ход, ориентиран към пресичането на тази наклонност.

Посоката, в която потегля Snapchat, сигурно ще донесе прочут триумф на компанията, като се имат поради поръчките на Фейсбук за деприоритизация на корпоративното наличие. Вече има и доказателства, че новата политика на Фейсбук има отрицателно въздействие върху ползите на издателите.

Затова шефът по наличието на Snapchat Майк Су разгласи, че компанията ще бъде хазаин на среща на върха, на която ще осведоми издателите и основателите на корпоративно наличие за политиката и най-хубавите практики си практики. Допълнителните детайлности за срещата на върха са нищожни, само че е ясно, че събитието е ориентирано към това Су да убеди издателите да се съсредоточат в по-голяма степен върху Snapchat.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР