Снахата на семейство Халваджиян нажежи мрежата със секси кадрите, които

...
Снахата на семейство Халваджиян нажежи мрежата със секси кадрите, които
Коментари Харесай

Наборки: Снахата на Халваджиян сложи в малкия си джоб Мис Антония Петрова

Снахата на семейство Халваджиян нажежи мрежата със секси фрагментите, които пуска в профила си в инстаграм. Александра, Бебо и двете им деца са на фамилна отмора на Малдивите, където събират загар за лятото. Блондинката сподели, че е в топ форма, макар двете си раждания, видя Lupa.bg. Последователи на красивата танцьорка я поздравиха за тялото й. Само преди дни от Малдивите се завърна Антония Петрова, която също пускаше снимки по бански и сама се хвалеше какво хубаво тяло има и по какъв начин е слаба без да спортува.



Александра е на 38 години, само че наподобява като момиченце и в лице, и в тяло. Двете с Антония Петрова са наборки, родени са през 1984 година.



" Казват че през 2022 вещиците не пълнеят по празниците, а някои и откакто родят две деца, освен това естествено! Всички ме питат непрекъснато по какъв начин подържам фигурата си? Никак! 2 неща: естествено родени и двете ми деца и ген! В тази връзка давам отговор на постоянно задаваните ми въпроси: не спортувам, нямам един ден спорт в живота. Ежедневието и дейния метод на живот ми е спортът! Ям каквото желая, глезя си доста, не си притеснявам душeвността какво, какъв брой и по кое време да хапвам, звучи ми пъклен изтощително! Живея щастливо, ухилвам се непрекъснато, веселя се на непознатото благополучие, несъмнено по тази причина имам свое! Успешните хора същински ме радват, несъмнено по тази причина съумявам и аз с какво се захвана! Обожавам живота си и фамилията си! Постигнала съм всичко, което в миналото съм желала, а най-хубавото занапред предстои…просто съм щастлива и обичана! " - похвали се пернишката мис над фотосите си с целулит.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР