Снахата на Деси Слава – Анжела Станкова, показа последни снимки

...
Снахата на Деси Слава – Анжела Станкова, показа последни снимки
Коментари Харесай

Деси Слава става баба всеки момент

Снахата на Деси Слава – Анжела Станкова, сподели последни фотоси преди да стане майка. Младата жена и синът на попфолк звездата позираха за специфична фотосесия по случай 8 март.

Веднага след качването на фотосите в обществените мрежи, бъдещите родители провокираха многочислени лайкове и вълна от мнения, в които почитателите им не пропущат да отбележат, че Анжела наподобява прелестно в очакване на рожбата си.

Тези дни стана ясно, че младото семейство към този момент е завършило приготовленията си за най-радостното събитие, като всички покупки за дребната принцеса, която ще се появи в живота им са направени.



На 45 години Деси Слава чака първото си внуче с неспокойствие и е щастлива, че то ще е момиченце. То би трябвало да се появи на бял свят всеки миг, а преди време призна:

“Когато разбрах, че ще второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, тъй като всяка една майка, която към този момент си има наследник, желае да има и щерка. Тогава си споделих: Боже, най-малко внучка ми дай, откакто имам двама сина! И като че ли ме чу. Дай Боже, всичко да бъде наред и да се роди живо и крепко да се роди детенцето, а пък какъв е полът в никакъв случай не е било от огромно значение ”.

Прави усещане, че през всички тези месеци Анжела и Майки много обилно и без терзание дават опция на почитателите си в мрежата да надникват в техния сърдечен свят, изпълнен с доста обич и трепетно очакване на бебето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР