Снахата на Ахмед Доган - Памела Жейнова (щерка на зивестния

...
Снахата на Ахмед Доган - Памела Жейнова (щерка на зивестния
Коментари Харесай

Снахата на Ахмед Доган била алармирана за кръшкането на Демир още преди 2 години

Снахата на Ахмед Доган - Памела Жейнова (щерка на зивестния футблен управител Николай Жейнов), още преди 2 години била предизвестена, че брачният партньор й Демир кръшка. Това излиза наяве от два чата, в които консуматори, евентуално дами, са й писали през октомври 2021 година, с цел да й кажат, че Демир не й е правилен.

В неделя Жейнова изненадващо разгласи, че двойката се развежда след три години брак и две деца. Причината - Демир простъпка се обадил на любовницата си пред нея и Памела чула по какъв начин от другата страна на телефона жена споделя " Кво става, бебе ".

Тя описа за случката в Инстаграм профила си, а в понеделник продължи да споделя за фамилната драма. Жейнова показа два чата, в които консуматори, евентуално дами, са й писали през октомври 2021 година, с цел да я предупредят, че Демир не й е правилен.

" Ти, скъпа, си толкоз заблудена, че няма накъде. Чак ми е жалост ", се споделя в едното известие от 2 октомври 2021 година

" Да, блокирай профилите на хората, които ти отварят очите за истината. Това ще ти помогне да имаш спокоен и благополучен живот с правилния си мъж ", написа в другото известие, което е от същия ден.

Демир и Памела подвигнаха женитба преди три години и имат две деца. Синът им Адмир е роден на 13 декември 2018 година Те имат и дъщеричка - Ноел, родена през март 2021 година

С бракът им обаче е свършено, тъй като изневерите на синчето на Доган му изядоха главата, а и съдът мъчно ще вземе децата от майката, изключително в сегашната обстановка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР