Смятаме, че имаме най-добрият кандидат за гуверньор на БНБ, човек,

...
Смятаме, че имаме най-добрият кандидат за гуверньор на БНБ, човек,
Коментари Харесай

От ГЕРБ се усъмниха в стажа на Андрей Гюров, захапаха кабинета за фалшифициране на документи

" Смятаме, че имаме най-хубавият претендент за гуверньор на Българска народна банка, човек, на който даже Нострадамус би завидял. Човек, който има способността да прогледне и види всички рецесии напред във времето. В дисертацията си от 2005 година той цитира статистически данни от 2012 година, т.е. е съумял да предвижда точните стойности на редица стопански индикатори през 2012 година ", това обявиха от Политическа партия ГЕРБ на брифинг в коридорите на Народното събрание във връзка кандидатурата на Андрей Гюров за шеф на Българска народна банка.

" Тази случка, в която се намираме от повече от една година стартира с документна машинация на Кирил Петков в качеството му на Министър на стопанската система, който тогава излъга, че не е канадски жител. Продължи със серия от неистини, които подценявахме. В момента се оказва, че това не са формалности, а трендове ", добави от своя страна Тома Биков, представен от " Евроком ".

От партията упрекнаха държавното управление във имитация на документи и връзки в Министерствата:

" Всяко придвижване на хората, които носят отговорността за ръководството на страната е придружено с натаманявания, имитация на документи и връзки в Министерства ", безапелационен беше Биков.

" Смятаме, че всичко това стартира с документна машинация, ще продължи с документна машинация и ще свърши с документна машинация ", акцентира той.

От партията показаха подозрения за стажа от пет години на Андрей Гюров, който е необходим, с цел да заема поста на гуверньор на Българска народна банка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР