Смята се, че руският президент, Владимир Путин, бил подведен от

...
Смята се, че руският президент, Владимир Путин, бил подведен от
Коментари Харесай

Разкритие! Путин докаран до бяс от съветниците си

Смята се, че съветският президент, Владимир Путин, бил измамен от съветниците си, които били прекомерно уплашени, с цел да му кажат какъв брой зле върви войната в Украйна и какъв брой нездравословни са западните наказания, сподели американски чиновник в сряда, базирайки се на разкрити разследващи данни, съобщи Агенция " Ройтерс ".

Нахлуването на Русия на 24 февруари в Украйна бе спряно на множеството фронтове от твърдата опозиция на украинските сили, даже когато цивилни бяха хванати в капан в обсадените градове.

„ Имаме информация, че Путин се е почувствал измамен от съветските военни “, което го кара да не се доверява никого от военното управление, сподели американският чиновник, поискал анонимност.

„ Путин даже не знаеше, че неговите военни губят в Украйна, което демонстрира явен срив в потока от точна информация към него “, сподели служителят.

Той не даде отчета на разузнаването, само че сподели, че информацията е била разкрита.

Кремъл не направи коментар незабавно след края на работния ден в Москва, а съветското посолство във Вашингтон не отговори незабавно на искане за коментар.

Военни анализатори настояват, че Русия е преобразила военните си цели в Украйна по метод, който може да улесни Путин да претендира за избавителна победа макар тежката акция, в която армията му претърпя неуспехи.Руските сили бомбардираха столицата Киев и северен Чернигов в сряда, ден откакто Русия даде обещание да понижи военните интервенции в двата града.

„ Вярваме, че Путин е дезинформиран от своите съветници за това какъв брой зле се показват съветските военни и по какъв начин съветската стопанска система е осакатена от глобите, тъй като неговите висши съветници се опасяват да му кажат истината “, сподели служителят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР