Смята се, че принцът и принцесата на Уелс имат желание

...
Смята се, че принцът и принцесата на Уелс имат желание
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е изправена пред голямо „решение“ преди снимката за рождения ден на принц Луис, твърди източник

Смята се, че принцът и принцесата на Уелс имат предпочитание да продължат сладката традиция, когато най-малкият им наследник принц Луис чества рождения си ден идващия път месец.

Луис навършва шест години на 23 април и съгласно известията Уилям и Кейт са решени да не разрешат на скорошния възторг да промени метода, по който означават деня. Източник споделя, че към момента се чака да пуснат фотография на младежа, с цел да отпразнуват неговия специфичен ден. Това ще пристигна след извинението на Кейт за манипулираната фамилна фотография, издадена от двореца Кенсингтън предходната седмица на Деня на майката. Той беше отдръпнат с уведомление „ Унищожаване “ от интернационалните организации за фотоси и новинарската организация на Прес асоциацията на Обединеното кралство.

Но асистент сподели пред The ​​Sunday Times: „ Те правят оценка любовта и привързаността на обществото към децата си и знаят, че има обществен вкус да ги види на рождените им дни. “ Те също по този начин прибавиха, че " не е взето изрично решение " дали Кейт ще направи сним...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР