Смята се, че по въпроса със законите "най-веселата" страна в

...
Смята се, че по въпроса със законите "най-веселата" страна в
Коментари Харесай

Най-нелепите правила за шофьорите в САЩ, Европа и Азия

Смята се, че по въпроса със законите "най-веселата " страна в света са Съединени американски щати, въпреки някои страни също могат да ви учудят със своите правила. Това визира даже и разпоредбите за придвижване по пътищата.

Да се знаят тънкостите на разпоредбите за напредване из териториите на другите страни се предлага освен, с цел да се разсмиваме, само че и с цел да не се трансфорат нашите завършения с автомобил из другите страни в огромни харочве, санкции и нерви.

Съединени американски щати

Тази страна е водач по брой неразбираеми и даже смешни закони. Пътните служители на реда в Съединени американски щати все още от ден на ден избират всъдеходите. А повода е елементарна: в страната има пик на известността на тези коли. Когато преди 20 години в страната бяха известни седаните, на тях се вози цялата полиция.

Това се прави с една елементарна цел - обединение с общата маса от транспортни средства. Удивителен е фактът, че в Америка е неразрешено да се употребяват клаксони на паркинги и към заведения за хранене.

А нали точно там има огромен брой пешеходци, които би трябвало да бъдат предупреждавани за заплаха от газене.

За да научите останалите нелепи закони и разпореждания за придвижване по пътищата в Съединени американски щати, Азия, Русия и Европа, четете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР