смята, че инфлуенсърите са внесли разнообразие в модната индустрия, защото

...
смята, че инфлуенсърите са внесли разнообразие в модната индустрия, защото
Коментари Харесай

Клаудия Шифър: Социалните медии промениха модата

счита, че инфлуенсърите са внесли многообразие в стилната промишленост, тъй като в този момент характерността се " пази " по невиждан метод.

51-годишният супермодел сподели пред списание Black Book: " Мисля, че промишлеността в основата си е същата, само че тя се е разраснала оттатък най-смелите ми показа. Има повече сбирки, марки, темпото е по-бързо, а обществените медии оказаха голямо въздействие за това. Откакто се появиха обществените медии, модата стана очевидец на огромна смяна. Това, което е забавно да се види, е възходът и издигането на инфлуенсърите. Днес има толкоз доста гении, които са разнообразни по раса, възраст и по размери на облеклата. Индивидуалността, персоналният жанр и изразяването на мнение се предизвикват както в никакъв случай до момента. Непрофесионалните модели се трансфораха в жизненоважен източник на ентусиазъм за своите връстници, както и за дизайнерите ".
Клаудия Шифър - една звезда на 50! (СНИМКИ)
Клаудия Шифър е „ толкоз щастлива “, че навършва 50, че декларира, че „ в никакъв случай не се е чувствала по-уверена или щастлива&...

Клаудия има вяра, че моделите имат повече благоприятни условия от всеки път. " И в този момент моделите имат право на глас - те са същински енциклопедисти, които навлизат в области като активизъм, стабилно живеене, фешън дизайн, технологии, богатство, актьорско майсторство и могат да се радват на многостранни кариери. Мисля, че супермоделите направиха общия образец ", споделя още тя, представена от БГНЕС.

Русата хубавица посъветва начинаещите модели постоянно да се доверяват на инстинктите си и да бъдат експерти. " Знайте какво желаете и къде желаете да бъдете. Направете си дълготраен проект и в никакъв случай не се отхвърляйте! Отнасяйте се с всички по този начин, както бихте желали да се отнасят с вас, и не се опасявайте да вършиме неточности - стига да се учите от тях, всичко ще бъде наред ".

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР