Смразяващо кръвта престъпление в БлагоевградСлед екзекуцията 23-годишният мъж откраднал микробус

...
Смразяващо кръвта престъпление в БлагоевградСлед екзекуцията 23-годишният мъж откраднал микробус
Коментари Харесай

Студент уби родителите си и запали телата им

Смразяващо кръвта закононарушение в Благоевград
След изтезанието 23-годишният мъж откраднал микробус и избягал, след това се предал и си признал

Двойно ликвидиране, палеж на жилището с труповете, кражба на кола и злополука. Това извърши за броени часове 23-годишен студент от Благоевград.

Смразяващото кръвта закононарушение се разиграло в дома на Бистра и Васил Априлови в нощта на 3 против 4 октомври. Съпрузите и 23-годишният им наследник Илия живеят в панелка в ж. к “Ален мак” в Благоевград и правели усещане на непретенциозно и безшумно семейство.



Блокът, в който бе осъществено двойното ликвидиране и палежът.

Преди дни бащата Васил, който е на 60 години, получил инсулт и това внесло големи терзания във семейството. Предполага се, че във съдбовната нощ нещо се е случило в дома на Априлови, което е отключило експанзия у Илия. Той умъртвил родителите си, като ги умъртвил с доста удари с тесла в главите им. След това хвърлил одеяло върху телата им и драснал клечката, очевидно с цел да прикрие следите.

След като запалил жилището, Илия избягал. Труповете били открити, когато пожарникари изгасили пламъците. През това време студентът откраднал микробус за транспорт на самун от автосервиз в кв. “Струмско” и отпрашил по пътя към Гърция. Спрял в Кресна и решил да се върне. Тръгнал още веднъж към Благоевград, само че в дефилето аварирал. Сам подал сигнал на тел.112. Пред служители на реда младият мъж се държал несъответстващо и бил задържан.



След убийството студентът откраднал микробус и опитал да избяга, само че аварирал. Снимки: Авторката и Булфото

При разпитите студентът направил цялостни признания. Разказал, че денем е ходил за медикаменти на татко си, помагал на майка си, само че не си спомнял и секунда от кървавата драма, разиграла се в жилището.

Задържаният бил разпален по фитнеса
Вероятно във семейството е имало проблеми

Съседите на семейството недоумяват по какъв начин се е стигнало до кървавата препирня. Разказват, че бащата Васил е бил таксиметров водач, а 49-годишната му майка била счетоводителка. Момчето пък било много разпален по фитнеса и учило осведомителни технологии. Вероятно във семейството е имало някакъв проблем, който обаче те са криели от обществото. Възможно е момчето да е отключило психологично заболяване, само че то да не е лекувано.

Полицията е извикала доктор психиатър, който да прегледа младежа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР