Смолян. Заместник-кметовете на Смолян Венера Аръчкова и Марин Захариев поздравиха

...
Смолян. Заместник-кметовете на Смолян Венера Аръчкова и Марин Захариев поздравиха
Коментари Харесай

Смолян: Зам.-кметовете Венера Аръчкова и Марин Захариев поздравиха участниците в семинар за проблемни въпроси в практиката по приложение на измененията в Изпълнителното производство по ГПК

Смолян. Заместник-кметовете на Смолян Венера Аръчкова и Марин Захариев поздравиха над 40 адвокати, които участваха във втория семинар на тематика „ Проблемни въпроси в едногодишната процедура през 2018 година по приложение на промените в Изпълнителното произвеждане по Граждански процесуален кодекс и осъществяване на парични вземания ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . За втора поредна година Община Смолян е хазаин на събитието. То се организира с общителното подпомагане на кмета Николай Мелемов. Семинарът е проведено по самодейност на групата на юрисконсултите от Общината и от Областната администрация към Дружеството на юристите в нашия град. „ Радвам се, че Община Смолян е хазаин на това събитие, тъй като ще се разискват въпроси касаещи законодателството в нашата страна. Ще бъдат споделени положителни практики по приложението на промените в Изпълнителното произвеждане по Граждански процесуален кодекс. Този семинар ще бъде потребен за работата на юристите и за по-ефективното използване на законодателството ”, сподели при откриването Захариев. Той и Аръчкова пожелаха ползотворна образование и показаха, че юристите постоянно могат да разчитат на поддръжката на Община Смолян.
Лектор бе настоящият частен правосъден реализатор Мариана Обретенова – преподавател към КЧСИ и НИП. Този семинар е част от серията обучителни семинари за практикуващи адвокати по проблемите в практиката по приложението на промените в Граждански процесуален кодекс, които Дружеството на юристите организира.
Председателят на локалното сдружение към Съюза на юристите в България юрист Лилян Сираков и членът на управлението Георги Кисьов благодариха за поддръжката на Община Смолян, както и на лектора Обретенова, която разяснява новите промени и приложения в Граждански процесуален кодекс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР