Смолян. За мен беше удоволствие да присъствам на отчета на

...
Смолян. За мен беше удоволствие да присъствам на отчета на
Коментари Харесай

Гл. комисар Ивайло Спиридонов, ГДБОП: Областната дирекция на МВР в Смолян е с най-висок процент на разкриваемост на престъпленията в страната – 72.4%

Смолян. За мен беше наслаждение да участвам на доклада на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Смолян, която има най-голям % на разкриваемост на закононарушенията в Министерство на вътрешните работи – 72.4%. Това съобщи на брифинг в Смолян шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . На доклада на Дирекцията за 2018 година участваха и ст. комисар Светослав Манолов – зам.-директор на Групово дело „ Гранична полиция “, представители на ОДМВР - Смолян, Тодор Деянов – областен прокурор на Смолян, Игнат Колчев – ръководител на Административен съд – Смолян и Недялко Славов – регионален шеф на Смолян.
Според гл. комисар Спиридонов, чиновниците на ОДМВР – Смолян са си свършили съвършено работата. „ Хората, които живеят на територията на област Смолян могат да бъдат сигурни, че сътрудниците поставят всички старания, с цел да си свършат работата както би трябвало “, уточни шефът на ГДБОП. Като рекомендации към активността на униформените от Смолян той уточни, че би трябвало да бъде направена по-добра организация по повод използването на охранителна полиция по наблюдението на престъпния контингент. Той предложи и да има повече начинания от служителите на реда, които работят с деца и с учебните заведения. Според гл. комисар Спиридонов подрастващите от региона, би трябвало да бъдат образовани за това какво не би трябвало да вършат, както и да бъда по-образовани при визитите си в киберпространството.
Зам.-директорът на Групово дело „ Гранична полиция “ ст. комисар Светослав Манолов благодари на шефа на ОДМВР – Смолян, че са преди всичко в страната по разкриваемост и означи, че това за тях ще е предизвикателство да реализират по-добри резултати през актуалната година.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР