Смолян. Трети ден продължава издирването на момчето, блъснало петима пешеходци

...
Смолян. Трети ден продължава издирването на момчето, блъснало петима пешеходци
Коментари Харесай

Смолян: Трети ден продължава издирването на момчето, блъснало петима пешеходци край село Триград

Смолян. Трети ден продължава издирването на момчето, блъснало петима пешеходци край село Триград. Това оповестиха за Агенция „ Фокус “ от ОДМВР – Смолян. Продължават оперативно-издирвателните мероприятия на територията на цялата страна. Няма развиване по случая до този миг, към момента 16-годишното момче е в неопределеност. Извършителят е разгласен за общодържавно търсене и е прочут на полицията. В издирването към село Триград са се присъединили полицейски и горски чиновници и хора, които познават младежа.
По първични данни пешеходците са били седем, като от тях четирима са потърпевши. Впоследствие се оказва, че са потърпевши петима. Сред потърпевшите е 6-годишно момиче. Те са настанени в болничното заведение в Смолян и са отвън заплаха за живота. Имат телесни повреди, само че са в устойчиво положение. В момента се лекуват.
„ Фокус “ напомня: По първични данни преди три дни 16-годишно момче е блъснало четирима пешеходци в региона на Триград. Момчето е било без брошура и е избягало от мястото на случая. Случаят се следи от Районната прокуратура в Девин, формирано е досъдебно произвеждане. Изясняват се събитията към възникването на случая.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР