Смолян. Сигурен съм, че съзидателността и реалните резултати ще победят

...
Смолян. Сигурен съм, че съзидателността и реалните резултати ще победят
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Марин Захариев, ГЕРБ: Сигурен съм, че съзидателността и реалните резултати ще победят разрухата и фалшивите новини в тази кампания

Смолян. Сигурен съм, че съзидателността и действителните резултати ще победят разрухата и подправените вести в тази акция. Това съобщи в Смолян Марин Захариев – претендент за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян. „ Убеден съм, че 10 години доверието, което гради ГЕРБ няма да бъдат попиляни от майсторите на националната злополука. Дори Мамфред Вебер ни сподели, че работим вярно и имаме тяхното почитание и взаимност. България е една от дребното страни, която ще резервира и усили еврофондовете през идния интервал. Сигурен съм, че на 26 май ще победим безапелационно, не би трябвало да отстъпваме на хора, които нямат действителни послания. Ние би трябвало да покажем, че можем още и да излезем всеобщо на 26 май за една огромна победа “, сподели още Захариев.
Кандидатът на евродепутат Асим Адемов съобщи, че най-после на акцията даже социолозите признават, че ГЕРБ отиваме към победа. Той акцентира, че е горделив с това, което прави ГЕРБ за толерантността и добруването на хората. „ Истинската толерантна партия е ГЕРБ и би трябвало да сме с гордо вдигнати глави. В партията има стотици хиляди членове, само че ние не се интересуваме кой е християнин и кой е мохамеданин. Интересуваме се от това кой, какви качества има и какво може “, добави Адемов.
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков съобщи, че Смолян е освен сърцето на Родопите, само че и душата на България. „ На всяка крачка и всеки ъгъл се усеща, че родопчани са специфични хора, с това което умеят. Дали поради мястото, само че няма друго място, на което човек да се усеща толкоз добре като в Родопите и би трябвало да се гордеете с това “, разгласи през смолянчани и жителите на региона Новаков. Той акцентира, че е горделив, че е част от тази листа, на която Бойко Борисов дал своя вот доверие. „ Той трансформира България в една уважавана европейска страна и европейските водачи идват в България “, добави Новаков.
Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че на 26 май би трябвало да се гласоподава с № 12, с цел да продължи да ни съставлява най-успешният еврокомисар Мария Габриел. „ Ние имаме най-добре квалифицираната листа – хора, които потвърдиха какво могат да правят в България и в Европейската комисия и са насравнимо по-добри от съперниците “, сподели още Христов.
Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов сподели, че са създали всичко допустимо да структурират един мощен тим. Той акцентира, че Мария Габриел е индивидът, пред който няма затворени порти в европейските институции, в Екологичен потенциал, ЕНП и Европейска комисия. Всички я почитат и посредством нея мощния глас на България ще бъде чут с доста мощна амплитуда и по тази причина тя би трябвало да получи толкоз необятна поддръжка от обществото, с цел да може да се поздравим с победа “, сподели още Цветанов.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР