Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян.

...
Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян.
Коментари Харесай

Смолян: Проходими при зимни условия са пътищата в областта, остават ограниченията за МПС над 12 тона през прохода Превала и Доспат – Батак

Смолян. Проходими при зимни условия са пътищата в област Смолян. Остават въведените ограничавания за придвижване на товарни коли над 12 тона без ремаркета и полуремаркета през прохода Превала и пътя Доспат – Батак, оповестиха за Радио „ Фокус “ – Смолян от Областно пътно ръководство – Смолян. Пътните настилки са заснежени и заледени тук-там, само че почистени, опесъчени и осолени. Времето е облачно, без превалявания, а температурата на въздуха е от минус 10 до минус 3 градуса. През нощта деня не са регистрирани произшествия по републиканските пътища в региона.
Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда остава лимитирано за МПС с тегло над 10 т заради проваляне и притеснение на една от пътните ленти, като се контролира с пътни знаци. Заради проваляне на каменна подпорна, придвижването сред селата Кошница и Могилица се реализира в едната лента. Мястото е обозначено с пътни знаци.
В Смолян пътните настилки по улиците в града са заснежени и заледени тук-там, само че почистени и обработени срещу замръзване. Автомобилният трафик е по-интензивен по централните улици и входно-изходните артерии на града.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР