Смолян. Кметът Николай Мелемов провери на място докъде са стигнали

...
Смолян. Кметът Николай Мелемов провери на място докъде са стигнали
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов провери строително-ремонтни дейности на улици и обекти в село Момчиловци

Смолян. Кметът Николай Мелемов ревизира на място до каква степен са стигнали строително-ремонтните действия на улици и обекти в Момчиловци, оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . „ През 2014 година е била построена част от подпорната стена на разширението на Гробищния парк в селото. Сега я продължихме, с цел да се разшири паркът в горната си част ”, уточни Мелемов. По същата улица, която е била включена за ремонт, е трябвало да бъдат построени и подземни връзки. С помощта на ВиК-Смолян е заменен водопроводът на улицата, която стартира от ресторант „ Градинката ” и стига до основния път. Улицата, която води до гробищата беше в доста неприятно положение и до един месец следва да се асфалтира, акцентира Мелемов.
Направен е и тротоара против детската градина. Участъкът е бил рисков за пешеходците. След като са били вдигнати плочите и са почнали изкопните действия, се оказало, че енергоразпределителните мрежи са били ситуирани на повърхността. ЕВН са подхванали незабавни ограничения, закопали са кабелите и са ги положили в тръби. Тротоарът ще бъде подготвен до края на седмицата. „ Ще ремонтираме още няколко улици в Момчиловци, една от които е тази до кметството ”, сподели още Мелемов.
Кметът инспектира ремонтираната улица в с. Соколовци, която не е била асфалтирана отдавна. Улицата е дълга 750 метра и стига до последната къща, която е в селото. В момента е напълно профилирана и асфалтирана.
Средствата за ремонта на улиците са от бюджета на община Смолян. С кмета бе и неговата заместничка инж. Мариана Цекова, която дава отговор за строителството.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР