Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов кани гражданите и гостите

...
Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов кани гражданите и гостите
Коментари Харесай

Смолян: Новогодишното тържество в града ще се проведе на пл. „България”

Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов кани жителите и гостите на града през днешния ден от 22.30 часа на национално забавление „ Честита Нова 2018 година ”, което ще се организира на пл. „ България ” – Амфитеатъра. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . В празничната новогодишна стратегия за настроението ще се погрижи оркестър „ Рожен ” с началник гайдарят Петър Янев. Водещ ще бъде примата на лакърдиите Веселина Бабаджанкова.
С чаша алено вино и новогодишна заря жителите и гостите на града ще посрещнат Новата 2018 година На видеостена в 23.55 часа ще бъде излъчено и новогодишното одобрение на президента Румен Радев. Минути след настъпването на 2018 година одобрение ще насочи и кметът Николай Мелемов. След това новогодишната стратегия ще продължи с обичани родопски песни и хора, лакърдии и благопожелания към запаления огън.
„ Заповядайте да изпратим дружно тази година и да посрещнем с доста въодушевление и забавление една по-здрава и по-успешна 2018 Нова година ”, се споделя в поканата на кмета Смолян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР