Смолян. Димитър Димов е новият главен архитект на община Смолян

...
Смолян. Димитър Димов е новият главен архитект на община Смолян
Коментари Харесай

Смолян: Новият главен архитект на общината Димитър Димов встъпи официално в длъжност

Смолян. Димитър Димов е новият основен проектант на община Смолян откакто завоюва състезанието, разгласен от кмета Николай Мелемов. Той встъпи публично в служба в понеделник, 19 март. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян .
Арх. Димов е приключил ВИАС-София и е магистър- проектант. Бил е гл. проектант на общините Борино и Доспат. Работил е в община Смолян като проектант, експерт и гл. експерт в региона на териториално-селищното устройство, градоустройството и архитектурата. Има извоювани публични поръчки, които са в развой на планиране.
Арх.Димов е изработил планове в градоустройството, промишлени и селскостопански здания, жилищни и публични здания в Смолян и страната. Занимава се с проектантска и консултантска активност.
Член е на Камарата на архитектите в България и Съюза на архитектите в България.
Архитект Димов уточни, че ще усъвършенства работата на експертните препоръки. Според него до края на годината би трябвало да се утвърди Общият организационен проект на града, както и да се реши казуса с паркирането. В работата си той ще разчита и на помощта на сътрудниците си.
Досега длъжността гл. проектант се изпълняваше от арх. Мирослава Шамаранова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР