Смисълът на промяната не е реваншизъм, а да дойдат хора,

...
Смисълът на промяната не е реваншизъм, а да дойдат хора,
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Смисълът на промяната не е реваншизъм

„ Смисълът на смяната не е реваншизъм, а да дойдат хора, които да наложат, правда и правила, пред които всички да бъдат равни “. Това съобщи в предаването „ 120 минути “ някогашният външен министър, евродепутат и дипломат в Турция Надежда Нейнски.

 

По думите й, когато всички получат достъп до правораздаване, тогава възела на корупцията ще се разсече. „ Това е огромно тестване към всички партии “, безапелационна бе тя.


 

Нейнски уточни,че не съумява д се ориентира във вътрешнополитическа обстановка.

„ Когато причините отсъстват, идват компроматите. В света а обществените мрежи, изкушението да се употребява мръсната страна на политиката е по изкушаваща. Но идва миг, когато всичко това се обръща против тези, които са го употребявали, хората се надяват това време да пристигна “, съобщи тя.

 

По думите й договарянията за държавно управление са значими, само че по-важно било да има доверие.

 

„ Последните неща, които изтекоха са сериозен удар по доверието. Не че не сме знаели за връзките посред им, само че това което излезе слага под подозрение доверието им “, разяснява тя по отношение на връзките сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.


 

Според не даже поставяло под въпрос доверието на обществото в политиката.

 

Минирането на бъдещи договаряния е от наличието на партийни в държавното управление. Те ще бъдат употребявани за подстрекателство, че имат доминация, а това ще докара до взаимно рекетиране кой какъв брой министри ще има. Взаимния надзор е в болшинството. Ако изпълнителната власт е формирана от политически, само че не партийни фигури, тогава болшинството ще може да ги управлява. Ако не изпълнят програмата то може да смени цялото държавно управление, само че тогава политическата цена няма да бъде написана на една или друга политическа мощ “, съобщи Нейнски.

 

„ Смятам, че има игра с специалистите. Не би трябвало да има ярки политически фигури, само че би трябвало да имат опит, тъй като ще се взимат политически решения, а не експертни “, уточни тя.


 

Тя разяснява и изборите в Турция. По думите й в съседката ни имало подстрекателство, че партията на Кемал Кълъчдароглу е влезнала в коалиция в ПКК. „ Правеше се подстрекателство, че си партнира с терористичната организация “, сподели тя.

 

На първия тур основата тематика била икономката. В тежката обстановка, в която е попаднала страната, тя разчита на поддръжка от Русия и Близкия изток, а Запада е мощно запазен към метода по който се ръководи в този момент.

 

„ На втория тур обаче съществена тематика станаха сирийските бежанци. Защото и двете страни търсят да привлекат гласовете на националистите “, уточни тя.

 

Нейнски разяснява и предстоящата атака на Украйна. По думите й Киев подготвял офанзивата няколко месеца, тъй като чакали оръжия от Запада, с цел да може да е сполучлива.

 

По думите й България би трябвало да има постоянно държавно управление от втория мандата, тъй като по този метод страната ни ще се върне, като почитан и мощен сътрудник измежду евроатлантическите страни.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР