Сметкаджийка и злобарка са епитетите, с които 14-годшната тийнейджърка Киара

...
Сметкаджийка и злобарка са епитетите, с които 14-годшната тийнейджърка Киара
Коментари Харесай

Щерката на любовника на Натали Трифонова не може да я понася

Сметкаджийка и злобарка са епитетите, с които 14-годшната тийнейджърка Киара Чой наричала Натали Трифонова. Която сега изживява любовна спекулация с мотошапиона Мартин Чой.

Девойката не одобрявала дамата по която татко й бил вдлъбнат и не я харесвала за бъдеща мащеха. Смятала, че върви с татко й само поради парите му и мнението й за нея било, че тв звездата е лицемерна интересчийка.

Мартин още през цялото време на връзката си с Натали я срещнал с дъщеря си, само че ледовете сред двете девойки по този начин и не могли да се стопят. Още от първата им среща Киара демонстрирала антипатията си по отношение на приятелката на баща си  непрекъснато  я атакувала с хапливи мнения.

А откогато русокоската се подвизава в „ Денсинг старс ”щерката на спортиста не серпантина да се подграва с дългокраката хубавица.

От начало Натали се надявала, че двете ще станат приятелки, само че студеното отношение траяло и откакто синоптичката  й подарила безценен подарък. Тогава й станало ясно, че с Киара няма да мелят брашно и се отказала да й се харесва.

Само, че връзката на Натали и Мартин продължава да  се задълбочава. Те са двойка повече от 1 година, а първенецът напълно си изгубил акъла по хубавицата. Добре, че не слушал какво му приказва щерка му, която живее повече с майка си и не е постоянно в дома на татко си.

Автор: Crimes.bg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР