Смешното човече агент Иван . Нима смешното човече не знае,

...
Смешното човече агент Иван . Нима смешното човече не знае,
Коментари Харесай

Стела Николова: Президентът няма да се качи на джипката, за да си стиска ръцете с Борисов

Смешното дребосъче сътрудник Иван. Нима смешното дребосъче не знае, че Радев не взема решение дали ще има експертен кабинет? След оставката на това държавно управление конституционната въртележка се завърта и Герб могат да предложат ново държавно управление с техния мандат, което да бъде гласувано от Народно събрание.
За какво им е тогава ръката на Радев, питате? Ами за легитимация пред митинга. За да ни кажат, че без значение, че 67% от българите утвърждават митингите, то властимащите си стискат ръцете и властта в името на нашето благоденствие, в обществената мрежа фейсбук.
 Борисов заприказва за експертен кабинет и съветски шпиони (ВИДЕО) Борисов заприказва за експертен кабинет и съветски шпиони (ВИДЕО)
„ Пред съветския президент Владимир Путин преди няколко години заявих, че на територията на България не позволяваме такива неща. Прокур...
" Малкото дребосъче ще се конфигурира в листите на Герб в идващите избори, когато и да са те, тъй като Оперативна програма няма да влезе независимо в Народно събрание повече, тъкмо като Съюз на демократичните сили, а неговите приятели ще останат на открито пред вратата, да чакат като гладни кучета.
Едва ли Радев е толкоз изгубен, с цел да застане зад сходна тъпа концепция, спасяваща само ръководещите в този момент от изваждане на кирливите им ризи преди едни предварителни избори от служебно държавно управление.
На какво се надява тогава дребното дребосъче? На време! Да добутат още малко да разпределят баницата на парите от Европейски Съюз, да раздадат каквото могат още, да одобряват бюджета и да кажат, че няма смисъл от оставка.
Президентът няма да се качи на джипката, с цел да си стиска ръцете с Борисов, който се крие в нея.
 Красимир Каракачанов: Ще се отдръпва като вицепремиер, в случай че Борисов и Радев си подадат ръка за експертен кабинет Красимир Каракачанов: Ще се отдръпва като вицепремиер, в случай че Борисов и Радев си подадат ръка за експертен кабинет
Повече от всичко в този момент е необходим формат за разговор. Аз съм подготвен да подсигурявам този разговор. Аз самият неотдавна поех ангажимент да се отдръпва...
Страхът ви, г- да ръководещи ще се трансформира в действителност!
Краят е близо, а вие към този момент сте като прокажени! Никой не желае да е покрай вас! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР