Сменяме ръководството на Александровска болница, обяви на брифинг служебният министър

...
Сменяме ръководството на Александровска болница, обяви на брифинг служебният министър
Коментари Харесай

Служебният министър на здравеопазването обясни защо сменя ръководството на Александровска болница


Сменяме управлението на Александровска болница, разгласи на брифинг служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев  Асен Меджидиев Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в. 

Той добави, че назначава за изпълнителен шеф проф. Атанас Йонков, който е началник на Катедрата по обща и оперативна хирургия на Медицинския университет и работи в Първа хирургия на Александровска болница. 

От думите на министър Меджидиев стана ясно, че актуалният изпълнителен шеф доктор Атанас Атанасов се сменя, защото проверка е открила насъбрани просрочени задължения на лечебното заведение в размер на съвсем 24 милиона лв.. 

Поемани са нови контракти, без да се съблюдава редът на погасяване на старите, сподели още здравният министър. Ръководството не е показало и не е изпълнявало бизнес стратегия по Закона за обществените предприятия, добави още той. 

По-рано през деня Атанас Атанасов дефинира като неотговарящи на истината изказванията, че болничното заведение е натрупала просрочени отговорности в подобен размер. Според него има противоречие сред оповестените данни и тези, с които разполага счетоводството на лечебното заведение. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР