Смела 71-годишна баба, която стана вирусна, когато неочаквано се озова

...
Смела 71-годишна баба, която стана вирусна, когато неочаквано се озова
Коментари Харесай

71-годишна жена, издигната седем фута във въздуха пред магазина, описва момента, в който е била оставена да виси

Смела 71-годишна баба, която стана вирусна, когато ненадейно се озова да виси във въздуха пред локалния си магазин, проговори за момента, в който е била вдигната от крайници.

Ан Хюз споделя, че към този момент може да се смее на целия случай, отразявайки със смях: „ Може да се случи единствено на мен. “ Тя се трансформира в сензация в интернет, когато палтото й се закачи в електрическите щори на магазин и тя ненадейно беше издигната на височина седем фута във въздуха, към момента стискайки пазарската си количка.

За благополучие, самоуверен магазинер от The Best One магазин в Тонтег, покрай Понтиприд, Южен Уелс, се втурнал да я избави. Той нежно я притисна в прегръдките си, до момента в който различен негов сътрудник деликатно спусна капака, оповестява Wales Online. Близо до дома си, Ан размишляваше върху своето голямо премеждие, казвайки: „ Току-що стоях там, когато палтото ми се хвана и се качих. Мислех си, че ще се обърна, по дяволите! аз! Просто съм късметлия, че имам положително възприятие за комизъм. "

Ан сега лекува насин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР