Смъртта на холивудската звезда Матю Пери продължава да бъде водещата

...
Смъртта на холивудската звезда Матю Пери продължава да бъде водещата
Коментари Харесай

Смъртта на Матю Пери е нереална, заявиха сценаристите на Приятели

Смъртта на холивудската звезда Матю Пери продължава да бъде водещата вест в изданията оттатък океана. Приятели и сътрудници на артиста споделят мемоари с него в обществените си профили, а почитателите не стопират да поставят цветя в Манхатън, където се намира емблематичният апартамент, в който а снимани едни от най-култовите подиуми в сериала " Приятели ". 

Смъртта на Матю Пери наподобява нереална. Такава беше първата реакция на сценаристите на сериала „ Приятели “ Дейвид Крейн и Марта Кауфман. Светът към момента не може да одобри обстоятелството, че необятната усмивка и неподражаемият комизъм на Пери към този момент няма да ги има. Милиони почитатели на „ Приятели “ от всички краища на планетата не престават да разгласяват постове в обществените мрежи, в които споделят тъгата си от загубата на звездата.

Вълна от изявления имаше и от холивудския хайлайф. Актрисата Гуинет Полтроу показа, че през 1993 година Тя и Пери са имали едно „ магическо лято “, пили са бира и са се целували измежду високата трева. Маги Уилър, изиграла екранната половинка на Чандлър - Джанис написа, че Пери е донесъл доста наслада на всички през прекомерно късия си живот.

Фенове поставяха цветя пред постройката в Ню Йорк, където се намира жилището на Моника от сериала, както и пред дома на Пери в Ел Ей.
Те бяха моето утешение, правеха ме щастлива. Преживях доста нещастия, изгубих родителите и брат ми за къс интервал, тогава щерка ми идваше и ми споделяше – мамо, пуснах ти „ Приятели “. Те ми помогнаха да преодолея тъгата. Героят на Чандлър остави същинско завещание след себе си.
Анджелика Гутиерес, почитателка
Матю Пери в действителност искаше наследството му да бъде способността му да оказва помощ на другите и фактът, че го прави всеки ден. Той не беше лакомец. Той беше човек, който показа, че през огромна част от живота си е имал в действителност сложни моменти. И се бореше с доста проблеми, свързани с пристрастяването, и в никакъв случай не се криеше от тях и не се опитваше да ги прикрива или да упреква някой различен. Наистина искаше просто да показа, че се е справил и е живял, макар че в някои моменти му даваха 2% късмет да живее и въпреки всичко се оправи. Така че той показа доста в книгата си, че с помощта на актьорския състав на сериала " Приятели " и на същинските си другари и семейство е съумял да излезе от другата страна.
Емили Лонгерета, ТВ редактор, Variety

54-годишният Пери беше открит мъртъв в събота в джакузито си. Към момента като причина за гибелта се показва удавяне. В своята автобиографична книга, артистът признава за своите зависимости към алкохол, опиати и опиати, както и за сериозните вътрешни демони, с които се е борил още от детството си.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР