Смъртта на 96-годишната Елизабет II е огромна трагедия за цялата

...
Смъртта на 96-годишната Елизабет II е огромна трагедия за цялата
Коментари Харесай

Кой ще осинови кралските коргита след смъртта на Елизабет II

Смъртта на 96-годишната Елизабет II е голяма покруса за цялата английска нация и макар че мнозина имаха вяра, че кралицата ще живее още доста, доста години, чудото не се случи. Бъкингамският замък скърби, само че не може да се отхвърли, че кралското семейство беше готово за тази гибел и от дълго време има създадени проекти за деяние във връзка със гибелта на Елизабет II. Единственото, което не се знае, е дали някой е създал обстоен проект за настаняването на обичаните четириноги другари на починалата. А Елизабет II имаше доста домашни любимци.

През цялото си 70-годишно ръководство кралицата е свързвана с емблематичните си домашни кучета. Според Newsweek кралицата оставя пет кучета: две коргита на име Муик и Санди, дорги на име Кенди и два кокер шпаньола.

Биографът на кралицата Ингрид Сюард в изявление за Daily Express допусна, че междинният наследник на Елизабет - Андрю, херцогът на Йорк - ще одобри осиротели животни. Или най-малко коргитата и доргито. „ Предполагам, че кучетата ще бъдат гледани от някой от фамилията, евентуално Андрю, защото той беше този, който й ги подари. “
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР