Смъртна присъда е издала албанската мафия над един от най-зловещите

...
Смъртна присъда е издала албанската мафия над един от най-зловещите
Коментари Харесай

Краси Мраморския откраднал джип с 500 кила кокаин. Червен картон за него и семейството му. Издирва го албанската мафия

Смъртна присъда е издала албанската мафия над един от най-зловещите автоапаши у нас – Красимир Пешев, по прякор Мраморския. Наши източници от ъндърграунда се заклеха, че маститият необут на родната автомафия е откраднал два първокласни джипа като единият е бил препълнен с 500 кг. кокаин. След незабавна позивна марковото возило е било върнато, само че бѐлото го е нямало вътре. Дръзката кражба възпалила до краен лимит основни интернационалните главорези, виновни за доставката на дрогата, които незабавно извадили червен картон за бандата на Пешев, а самият той е с влезнала в действие смъртна присъда. Семейството му също е застрашено с очистване, което е причина Мраморският и семейството му безусловно да се изпарят.

 

За похлупак с изключение на балканските убийци, по петите му е и Министерство на вътрешните работи, т.к. предходната седмица Главна дирекция “Национална полиция ” разруши хранилище за крадени коли при секретна полицейска акция.  Операцията е била ориентирана точно против Красимир Пешев, по прякор Мраморския, който обаче е съумял да избегне ареста си, укривайки се от органите на реда.

 

Рецидивистът към този момент е разгласен за търсене със прикрит бюлетин на Министерство на вътрешните работи, защото общественото оповестяване на тази информация би могло да попречи на течащото сега следствие по разплитане на незаконната верига автоджамбази.

 

Полицейската акция против Красимир Пешев – Мраморския и няколко от членовете на бандата му, е стартирала на 17 март, единствено ден след дръзката кражба на Мерцедес S-класа от двор на софийското село Герман. От видео фрагменти, публикувани в обществените мрежи от собственичката на откраднатото баровско возило Мария Попова, се вижда по какъв начин петима мъже с качулки необезпокоявано се разхождат в двора на къщата към 20 минути в нощта против 16-ти март. Бандитите влизат в парцела с дълъг железен кол - устройство, вид “телескоп ”, с което са прихванали сигнала на ключа на мерцедеса. След като го подкарват, крадците изчезват в посока Горубляне. В следствие МПС-то е засечено от друга камера да напуща София в посока Перник.

 

Според осведомени с следствието, дръзкият авто грабеж в с. Герман е осъществен от Красимир Пешев – Мраморския и хората му, като бандитите са били разпознати по накуцването на един от тях. Твърди се, че става въпрос за автокрадец с прякор Пирона, който минава за един от тай-изявените джамбази в структурата на Мраморския. Той също се търси от Министерство на вътрешните работи като по оперативна информация сега се укрива в региона на Сандански.

 

В акцията по търсене на гепения Мерцедес, ченгетата са се натъкнали на едно от депата за укриване на крадени коли на Красимир Пешев, намиращо се в тихия софийски квартал “Мусагеница ”. В депото са открити три откраднати през последния месец джипа, два от които електрически, като импровизирано се твърди, че в един от тях е намерено ДНК-то на Краси Мраморския.

 

“Откраднатият Мерцедес от двора на бизнесдамата в с. Герман още не е открит, само че пък към този момент се знаят кои са крадците. Въпрос на време е и това возило да бъде намерено ”, издаде столичен антимафиот. Той не пожела да разяснява мълвата от ъндърграунда, че мерцедесът е разфасован в автоморга в Радомир, благосъстоятелност на оперативно забавно лице с прякор Гената Жабето.

 

Красимир Пешев-Мраморския върти една от най-мощните автобанди в страната и разполага с механически устройства за над 1 млн. лева Твърди се, че бандата на Мраморския е единствената, която краде тирове, багери и тежка механизирана техника, а предходната есен похитила две селскостопански машини на обща стойност 800 000 лева, които били разфасовани и продадени на части в Румъния.

 

Смята се, че трупата на Красимир Пешев стои и зад кражбите на десетки първокласни лимузини, джипове и спортни коли. Според някои, Мраморския и бандата му се употребили с чадър от ГДБОП и за това не били арестувани при акция “джамбазите ”, извършена преди към месец.

 

Красимир Пешев – Мраморския е известно име в родния ъндърграунд. Той дълги години беше част от структурата на починалия Антон Петров-Хамстера. Мраморския беше разследван като част от бандата за похищение на богаташи “Наглите ” поради подозрения, че е осигурявал коли, които били употребявани от Прокопи Културиста и хората му за похищение на баровци. Пешев обаче по този начин и не беше измежду обвинените. В края на 2017 година Мраморския беше разгласен за общонационално търсене поради серия от кражби на железни каси в офиси в жк “Люлин ”, само че в следствие се съобщи самичък в Столична дирекция на вътрешните работи и тихомълком позволи проблемите си с правоохранителните органи.

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА ЧАСТ!

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Красимир Пешев – Мраморския Гената Жабето автомафия автоапаши
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР