Смартфонът идва с алуминиев дизайн и платформа Android OreoNokia 3.1

...
Смартфонът идва с алуминиев дизайн и платформа Android OreoNokia 3.1
Коментари Харесай

Обновен Nokia 3.1 вече е наличен в България

Смартфонът идва с алуминиев дизайн и платформа Android Oreo

Nokia 3.1 съчетава анодирана металокерамична рамка и завършен стъклен дисплей 

Новият смарт телефон Nokia 3.1 към този момент може да бъде закупен в България, оповестиха от производителя HMD Global, който държи правата върху именития бранд в света на мобилните телефони.

Nokia 3.1 идва в алуминиев корпус и операционна система Android One, подсилен от Гугъл, което е гаранция за чудесно потребителско преживяване. Също като оригинала, новият Nokia 3.1 употребява деликатно подбрани материали, в естетика със изтънчен дизайн.

Комбинацията от анодирана металокерамична рамка и завършен стъклен екран придава елегантен външен тип на смарт телефона и го прави комфортен като чувство в ръката. Деликатните, само че впечатляващи железни акценти са съчетани с двойни диамантени срезове за първокачествен свършек.

Nokia 3.1 е най-достъпния смарт телефон на HMD Global с съразмерност 18:9, с цел да сервира повече наличие с един взор в тънката рамка на устройството. Точният размер за потребление с една ръка в този момент идва с по-голям 5,2-инчов HD+ екран, предпазен и  резистентен на повреди, с 2,5D извивка и покритие Corning Gorilla Glass 3.

Моделът стъпва на чипсет MediaTek 6750 с осемядрен процесор, който има два пъти повече ядра и с 50% по-висока продуктивност от предшественика си. Основната камера е актуализирана, 13-мегапикселова, с автофокус, до момента в който широкоъгълната предна камера прави по-добри селфита.

Nokia 3.1 е оборудван с цялостен набор от датчици, налични досега само в най-високия клас. Те разрешават работа с новите приложения и екстри, включително с приложения за добавена действителност като Pokémon Go, сигурни заплащания с Гугъл Pay и панорамното снимане.

Nokia 3.1 е разполагаем в няколко цвята – син/мед, черен/мед и бял/стомана

„ В Nokia 3.1 сме подсигурили съвършения баланс сред мощност и дизайн, с цел да не се постанова на клиентите да вършат взаимни отстъпки ”, разяснява новия смарт телефон Росен Петков, общоприет управител на HMD Global за района. По неговите думи, Nokia 3 е извънредно сполучлив модел, доста хора към този момент го употребяват и компанията получава позитивни мнения.

Смартфоните Nokia с Android One оферират повече пространство за предпазване и по-дълъг живот на батерията, както и последните новости от Гугъл, захранвани от изкуствен интелект. Nokia 3.1 ще получава в продължение на 3 години ежемесечни актуализации на сигурността и актуализации на операционната система за две години, като част от програмата Android One.

Това слага Nokia 3.1 измежду най-сигурните смарт телефони на пазара, постоянно освежен, с последните услуги от Гугъл като Гугъл Assistant и Гугъл Photos, както и с гратис и безкрайно пространство за предпазване на висококачествени фотоси.

Nokia 3.1 е разполагаем в няколко цвята: син/мед, черен/мед и бял/стомана; две благоприятни условия за оперативна/постоянна памет: 2GB/16GB и 3GB/32GB. Моделът се продава на цени към 320-330 лева в магазинната мрежа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР