Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 помага в

...
Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 помага в
Коментари Харесай

Mi смарт везна измерва 13 показателя на тялото


Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 оказва помощ в напъните за поддържане на добра форма

Смарт устройствата за фитнес и здравословен метод на живот към този момент са част от всекидневието ни. Те ни оказват помощ да следим значими индикатори на организма и да реализираме мечтаните резултати.

С помощта на и съпътстващото мобилно приложение Mi Fit можете да мерите комфортно 13 индикатора за тялото, включително тегло, равнище на мазнините, показател на телесна маса и други Смарт везната се предлага в онлайн магазина Cafago на цена от $35,33 сега.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 има фино тяло с изящни извивки и топъл бял цвят

На външен тип уредът впечатлява с фино тяло, изящна извивка и топъл бял цвят – той наподобява по-скоро като произведение на изкуството, което се вписва идеално на всички места в дома. Но по-интересни, несъмнено, са функционалностите.

Една от най-интересните благоприятни условия на е определянето на показателя на телесна маса (ИТМ, BIM), който е тясно обвързван с % на телесните мазнини. Отчитайки височината и тежестта, показателят демонстрира дали човек е под нормите или ги надвишава, т.е. дали е прекомерно слаб или тлъст. ИТМ е по-добър от индикатор от елементарното телесно тегло при установяване на рисковете от сърдечни болести и високо кръвно налягане.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 е скъп асистент за хората, които желаят да живеят здравословно

Вграденият в Mi везната образован G-тип манганов датчик усеща промени в тежестта даже с 50 грама. Точното тегло (максимум 150 кг) се демонстрира на LED екрана. е подобаващ и за тестване на салдото на тялото за попречване на опасности от пострадване на ставите.

Безжичната технология BT 5.0 с ниска консумация поддържа памет за данни за 16 лица. Батерията обезпечава 12 месеца устойчивост на уреда. Всички здравни индикатори могат да се наблюдават благодарение на мобилното приложение Mi Fit, налично за събаряне от Гугъл Play и App Store.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 се вписва идеално във всеки интериор

Самата везна има размери 30х30х2,5 см и тежи 1,7 кг. Направена е от закалено стъкло и пластмаса. Съвместима е с мобилни устройства под ръководство на Android 4.4 и по-нови версии, както и с OS 9.0 и идващите версии на епълската платформа. В комплекта влизат везната и 4 акумулатори AAA.

Смарт везната в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР