СМАРТ УСТРОЙСТВОТО UFO 2 BLACK ОСИГУРЯВА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ И ЦЯЛОСТНА

...
СМАРТ УСТРОЙСТВОТО UFO 2 BLACK ОСИГУРЯВА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ И ЦЯЛОСТНА
Коментари Харесай

FOREO представя UFO 2 в елегантно черно

СМАРТ УСТРОЙСТВОТО UFO 2 BLACK ОСИГУРЯВА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ И ЦЯЛОСТНА ГРИЖА САМО ЗА 2 МИНУТИ
, новаторската шведска козметична компания, показа извънредна версия на своето премиум устройство UFO – образован масажор за супер зареждащи 2-минутни СПА лечения с маски. Новия модел в черно и златно е доказателство, че козметичните уреди могат да са освен функционални, само че и стилни.

През последните години целият свят означи страховит софтуерен прогрес. Това развиване е най-очевидно в козметичната промишленост, която всеки ден ни предлага невероятни нововъведения. Професионалната грижа от уюта на дома стана допустима с помощта на изкуствения разсъдък и виртуалната действителност. В интелигентното звуково устройство UFO 2 Black потребителите ще открият точно най-новите технологии, които могат да опростят всекидневието им, както и да създадат грижата за кожата по-ефективна и по-приятна. Освен това, с помощта на множеството лечения, които предлага от уюта на дома, уредът може да ви спести визитите до салони за хубост и финанси.

1. Бързи СПА процедури за лице

Вместо нормалните 20 минути с маска, една процедура за лице с UFO 2 отнемa по-малко от 2 минути. Нежната и високоскоростна термотерапевтична технология дружно с T-звуковите пулсации неотложно омекотяват и приготвят кожата за надълбоко попиване на съставките на маската. Процесът на нагряване отваря порите, което разрешава на дейните съставки да обхванат по-лесно в кожата.

2. Решение за всички кожни проблеми

Устройството предлага лечения с пълноспектърна LED светлина, които оказва помощ за справяне с разнообразни недостатъци на кожата, като бръчки, несиметричен загар или неспокойствие. 8-те разнообразни LED светлини имат разнородни свойства, които ви разрешават да създадете персонализирано, целеустремено лекуване.
Виолетовата светлина понижава появяването на фини линии и усъвършенства блясъка на кожатаБялата светлина укрепва външния тип на кожата и понижава подпухналосттаЗелената светлина изсветлява и уеднаквява тена на кожатаОранжевата светлина съживява и разсънва кожата, с цел да наподобява здраваСинята светлина понижава до най-малко появяването на несъвършенстваТюркоазената светлина успокоява раздразнената кожаЖълтата светлина понижава зачервяването и омекотява кожатаЧервената светлина понижава признаците на стареене за по-младежки тип
3. Лесен масаж на лицето за понижаване на напрежението

Масажът с ръце е сменен от T-звукова технология, която с 10 000 импулса в минута обезпечава на лицето гальовен масаж, който освобождава мускулното напрежение и понижава до най-малко появяването на фини линии и подутина. Освен това тя подкрепя абсорбирането на дейните съставки на маската в кожата.

4. Незабавно подмладяване на кожата

Изключителната криотерапия на UFO 2 незабавно охлажда кожата и ѝ придава по-стегнат тип с повдигнати очертания. В същото време минимизира появяването на пори и понижава подпухналостта. Кожата наподобява подмладена, по-гладка и сияеща от пръв взор!

5. Неостаряващ шведски дизайн

Звуковото устройство UFO 2 Black следва трендовете освен във връзка с технологията, само че и на дизайна. Елегантният и първокласен черен дизайн ще зарадва феновете на минимализма и впечатляващия жанр. Продуктът е безвреден и направен с шведска точност.

Марката FOREO има в портфолиото си и цяла гама маски за лице с дейни натурални съставки, които дружно с UFO 2 Black са съвършената двойка за още по-красива и сияйна кожа.

В България новият модел UFO 2 Black може да бъде закупен на и в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР