Смарт часовниците се радват на увеличаващ се интерес и има

...
Смарт часовниците се радват на увеличаващ се интерес и има
Коментари Харесай

Huawei Watch 4 Pro ще се грижи не само за здравето

Смарт часовниците се радват на увеличаващ се интерес и има за какво. Тези устройства към този момент оферират много огромно многообразие от функционалности и технологии, като стават по-прецизни във от ден на ден действия.

Актуален образец за това е новия Huawei Watch 4 Pro. Моделът идва с впечатляващо доста технологии, посредством които да може да оказва помощ на своя собственик да усъвършенства спортните си достижения, да следи здравето си с още повече детайлности и ще е с него до момента в който работи и се забавлява.

Здраве и още здраве

Често съпоставяне за смарт часовниците е, че са самобитни персонални здравни асистенти, които са разполагаем когато и да е. Watch 4 Pro на Huawei демонстрира образно за какво това е по този начин. Часовникът има впечатляващи благоприятни условия от позиция на следене на здравни индикатори.

Той е екипиран с 8-канален оптичен датчик с технология TruSeen 5.0+, която покачва прецизността на измерванията и може да следи повече индикатори в действително време. Watch 4 Pro е кадърен да мери сърдечния темп, да следи за аритмия, да изготвя ЕКГ и даже да проучва артериалната ригидност.

Часовникът има и функционалността Health Glance, която прави 7 бързи здравни теста в границите на 60 секунди. Освен упоменатите към този момент инспекции, той проучва още равнището на стрес, сатурацията, температура на кожата и прави разбор на действието на белите дробове, като употребява вградения микрофон на часовника. Тестовете демонстрират какво е общото положение на човек и се проучват от логаритъм, който може да засече аномалии и да предложи посещаване при доктор, в случай че има нещо притеснително, с цел да се направи по-обстоен обзор. 
 d
Системата Smart Health Reminders пък припомня на потребителя да се раздвижи и да поддържа добър тонус и здравословно положение. Тя ще предизвестява и в случай че засече аномалии. На разположение са и познатите системи за дневни цели за придвижване, пиянство на вода и други

Разбира се, Watch 4 Pro може да следи и етапите и качеството на съня. Системата TruSleep 3.0 комбинира разбор на сърдечния темп, сатурацията, качеството на дишането и етапите на съня, с цел да изготви обстоен разбор, който е наличен на сутринта и съпроводен с рекомендации за възстановяване на качеството на почивката, за аспектите от нея, в които са засечени дефекти. Например при прекомерно къс бездънен сън, ще предложи какво да се направи, с цел да се усъвършенства този индикатор.

Всички тези данни се обобщават и онагледяват с диаграми и спомагателна информация през приложението Huawei Health, което може да се конфигурира на смарт телефона. А в композиция модел като Huawei Mate X3 да вземем за пример, синхронизацията сред двете устройства е още по-лесна, а огромният екран на сгъваемия телефон дава още по-ясна визуализация на събраните данни, а часовникът ще бъде комфортен помощник за приемане на вести, водене на гласови диалози и така нататък

Елегантният помощник

Watch 4 Pro има амбициозната цел да е подобаващ за всяка обстановка. Макар да е с познанията на доктор, той не носи бяла престилка, а е много по-елегантен, „ облечен “ в титаниев корпус и сапфирено стъкло, което е леко извито. Каишките също се сменяеми, като се предлага общоприетоо с кожена каишка или титаниева с регулиращи се детайли.

Освен лек и здрав, корпусът на Watch 4 Pro е с рейтинг IP6X и може да устои на гмуркане на дълбочина до 30 метра. Елегантният тип е удължен и при циферблатите и интерфейса на часовника. Дисплеят е 1.5-нчов LTPO с функционалност Always-On.

Циферблатите са сменяеми, като огромна част от тях могат да персонализират другите функционалности и данни, които демонстрират. Интерфейсът е с освежен дизайн, като поддържа уиджети, предлага повече варианти за персонализация на подредбата на функционалностите и други

Вградената батерия на Watch 4 Pro може да издържи към 4-5 дни при обикновено потребление с всички функционалности, в това число GPS навигация и независими позвънявания през вградения eSIM модул. С него часовникът може да се употребява както със личен номер, по този начин и с клониране на главния номер на потребителя. Има и режим за ултрадълъг живот на батерията, при който още веднъж се наблюдават главните здравни индикатори, тренировки и могат да се вършат Bluetooth диалози. Тогава животът на батерията е сред 12 и 21 дни.

Издръжлив състезател
 v
Елегантният тип на Watch 4 Pro не значи, че той харесва да върви единствено на публични срещи и да си почива. Часовникът може да следи над 100 спорта, има специфичен режим за гмуркане, устоя и в солена вода. Цялата информация се обобщава в приложението Huawei Health, като и в самия часовник има голям брой варианти за слагане на цели, следене на маршрута и други

Потребителят може да си приготви и качи разнообразни проекти на тренировки в часовника, който ще следи за тяхното осъществяване. На разположение е и „ треньор “ с изкуствен интелект, който ще помогне за възстановяване на резултатите при тичане. Приложението Petal Maps Watch Edition е особено усъвършенствано за часовника и ще направи бягането и колоезденето още по-сигурно и прелестно.

Watch 4 Pro ни демонстрира образно изгодите от бързото развиване на технологиите. Това е смарт часовник, който няма проблем да бъде употребен независимо и да обезпечава връзка на притежателя си с останалия свят до момента в който редом с това следи здравословното му положение, поучава го по какъв начин да реализира по-добри резултати в обичания си спорт и наподобява добре. И то до момента в който може да работи пълноценно освен с телефони на Huawei, само че и с модели с Android и даже iOS. Всичко това е събрано в малко устройство, което може да се носи на китката. Модерните технологии могат да са прелестни.

Препоръчителната цена на Huawei Watch 4 Pro е 1099 лева с кожена каишка и 1199 лева с титаниева. Часовникът към този момент се предлага на българския пазар.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР