Смъмрен от Ицо Хазарта, Даниел Лорер се извини за това,

...
Смъмрен от Ицо Хазарта, Даниел Лорер се извини за това,
Коментари Харесай

Смъмрен от Ицо Хазарта, Лорер се извини: Какво е искал да каже авторът?

Смъмрен от Ицо Хазарта, Даниел Лорер се извини за това, че похвали Делян Пеевски. SafeNews разгласява коментара му без редакторска интервенция:

Какво е желал да каже създателят?

Днес заявих моята кардинална позиция по БТВ: министър-председател на страната не би трябвало да бъде човек, който е обект на интернационалните наказания. Като господин Пеевски.

Извинявам се на всички наши поддържници и другари, които са се стреснали от заглавията във връзка с господин Пеевски тази заран. Заглавието не дава отговор на казаното от мен.

Когато на Хамас атакува Израел, извършвайки свиреп издевателства над спокойно население, и когато

Путин атакува Украйна- Движение за права и свободи застанаха на страната на жертвите. Аз не мога да не доклада това

Същевременно във вътрешнополитически проект считам непрекъснатите изяви на господин Пеевски, изключително към премиера господин Денков, за провокативни, непремерени и несъстоятелни, и това е ясно и от моите дейности и реакции до момента, и от цялостната позиция на Продължаваме промяната и нашата коалиция с Демократична България.

Такова деструктивно държание не може да бъде нито подкрепено, нито поощрявано.

Отговорът му идва откакто бе смъмрен от Ицо Хазарта

“След днешното си изявление най-малкото, което дължи моят сътрудник Даниел Лорер на българските жители, е опрощение. Не пояснение, а опрощение ”, написа той.

Повод за общественото неодобрение на Хазарта станаха днешните думи на Лорер. Той похвали сътрудника си и водач на Движение за права и свободи Делян Пеевски

В утринния блок на bTV Даниел Лорер съобщи, че в последните месеци сътрудника му от Движение за права и свободи Делян Пеевски се е трансформирал за положително. По думите му той към този момент е станал представител на европейските полезности. Той даже не отхвърли опцията ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи да стане министър председател, каквато поръчка направи преди дни.

сряда Пеевски разгласява отрито писмо до Денков, в което го упрекна, че не се оправя с ръководството, както и че е “онлайн министър председател за личен пиар ”. Повод за писмото е реакцията на страната след изобилния снеговалеж през почивните дни, при който един човек загуби живота си, обитаеми места останаха без ток и отопление, а три влака за Варна закъсаха на релсите. По-рано, още веднъж във връзка със снега, Пеевски се обърна към Денков, с цел да му изясни, че “онлайн сняг не се чисти ”. Премиерът пък го предложения да хване лопатата самичък.

“Николай Денков не си прави работата като министър председател, подлагам на критика го, с цел да стартира да работи – седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн – това е несериозно. Ако той не може да се оправи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и в случай че рейтингите са по-високи – ще остана ”, подлага на критика през днешния ден Пеевски.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също разяснява разногласието сред Денков и Пеевски. “Нека оставим тези две момчета да спорят между тях ”, сбит бе той.

Още вести четете в категорията България. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР