Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той?

...
Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той?
Коментари Харесай

Даниел Митов: Някой разбира ли мисловния и словесен безпорядък, който се лее от Кирил Петков?

Слушате ли Кирил Петков? Някой схваща ли какво приказва той? Мисловен и вербален хаос, който се лее от тв приемника! Клишета, които се повторят всекидневно. Това сподели Даниел Митов по време на среща със симпатизанти на партията във Враца.

Ето акцентите от неговото изявление, оповестени в неговата страница във Facebook:
Спомням си по какъв начин изглеждаха българските градове преди. Видях тяхната еволюция при ръководството на кметовете от ГЕРБ. Това ставаше с поддръжката на държавното управление на Бойко Борисов, което знаеше по какъв начин да работи с локалната власт и да си сътрудничи с нея. Бойко Борисов като министър председател в никакъв случай не е делил кметовете по цветове и партии. Във всяка община живеят български жители.

Слушате ли Кирил Петков? Някой схваща ли какво приказва той? Мисловен и вербален хаос, който се лее от тв приемника! Клишета, които се повторят всекидневно. Как държавното управление на Кирил Петков поддържа Украйна? Три дни не можем да ги убедим за обща декларация в Народното събрание против войната на Путин. Комунистите в обединението гласоподаваха срещу глобите против Русия. А през днешния ден Нинова желае да чуем Путин в Народното събрание. Демократична България си траят - те се трансфораха в заложници.

Ако в този миг ГЕРБ управлявахме и трябваше да вземаме решения, то в Украйна към този момент щеше да има военна помощ от нашата страна и съветският дипломат Елеонора Митрофанова щеше да бъде оповестена за личност нон грата в България. Правителството на Кирил Петков е безпомощно и неефикасно. Личи си, че те са пристигнали да си натъпчат джобовете.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР