Служителите на Центъра за диви животни в Ричмънд във Вирджиния

...
Служителите на Центъра за диви животни в Ричмънд във Вирджиния
Коментари Харесай

Персоналът на Центъра за диви животни във Вирджиния използва неортодоксален метод за грижа за осиротели комплекти: Обличане като лисица

Служителите на Центъра за диви животни в Ричмънд във Вирджиния вършат всичко допустимо да се държат като майки лисици, до момента в който се хранят и се грижат за осиротел комплект, който се озова в техните грижи.

Във видео, оповестено във Фейсбук страницата на центъра във вторник, изпълнителният шеф Мелиса Стенли е показана с маска на алена лисица и гумени ръкавици, до момента в който хранене на дребния комплект от спринцовка. Комплектът се намира върху огромна плюшена лисица, която би трябвало да наподобява на майка си, сподели Стенли.

Същата обява във Фейсбук изяснява за какво личният състав носи маската, с цел да я храни, минимизирайки човешките звуци, създавайки образни бариери и взимане на други защитни ограничения. „ Важно е да се уверим, че сираците, които са отгледани в плен, няма да бъдат отпечатани или привикнали с хората “, се споделя в обявата.

Всички тези ограничения вършат това по-вероятно комплектът може да бъде въведен още веднъж в дивата природа някой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР