Служителите на пощенската служба са получавали 240 обаждания на ден

...
Служителите на пощенската служба са получавали 240 обаждания на ден
Коментари Харесай

Центърът за обаждания на пощенската служба е получавал 240 обаждания за помощ на ден заради дефектна система Horizon

Служителите на пощенската работа са получавали 240 позвънявания дневно по отношение на дефектната система Horizon, твърди се.

Един служащ от обслужването на клиенти, който се е справил с мениджъри на клонове, доста от тях разплакани, сподели, че шефовете им споделили, че абсурдът се е свел до „ неточност на потребителя “. Стотици пощенски началници и пощенски началници бяха непозволено преследвани сред 1999 година и 2015 година, откакто бяха подправено упрекнати в кражба на пари - без да знаят, че ИТ казусът е необятно публикуван в цялата страна.

Двама някогашни служащи в прът центъра се съгласиха да приказват с Mirror анонимно. Едната ни сподели, че бързо е схванала, че компютърната система е лъжлива, откакто е работила в офиса за обслужване на клиенти на пощенската работа посредством организация.

Бившата служителка в супермаркет, тогава на 20 години, е получила двуседмично образование и сподели, че усеща беззащитен. „ Системата беше бъгова. Преди се опасявах от балансиращите диалози, бяха ужасни “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР