Служителите на аптеките разкриха своите ужасяващи преживявания, когато са се

...
Служителите на аптеките разкриха своите ужасяващи преживявания, когато са се
Коментари Харесай

Вътрешна епидемия от злоупотреби в аптеките – CCTV показва как аптеките са ограбвани и бомбардирани с бензин

Служителите на аптеките разкриха своите ужасяващи прекарвания, когато са се сблъскали с вербално и физическо принуждение от нетърпеливи клиенти. Те също по този начин описаха ужасяващите моменти, в които бандитите нахлуваха в аптеки и претърсваха магазини, даже заплашвайки личния състав с нож.

Нарастващите разноски за живот, както и непрекъснатият дефицит на медикаменти, бяха упреквани за възходящото неспокойствие на клиентите, което в последна сметка докара до до възходяща корист, се твърдеше.

Пороят от злоупотреби е станал толкоз нормален, че множеството фармацевти просто го виждат като предходник на ежедневния живот, съгласно The ​​Pharmacists' Defense Association.

Директорът на политиката на синдиката, Алисън Джоунс, сподели: „ Разочарованието към времето, належащо за разпределяне на предписания, помощният личен състав е скъсен всеобщо и има някои данни от NHS, които демонстрират, че помощният личен състав е понижен с 14%. В същото време, хората биват тласкани към аптеките от ден на ден - тъй че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР