Служителите на А1 получиха специално признание по време на наградите

...
Служителите на А1 получиха специално признание по време на наградите
Коментари Харесай

Служителите на А1 със специална награда от „Спасители на детството”

Служителите на А1 получиха особено самопризнание по време на премиите „ Спасители на детството ”, които се провеждат за шеста поредна година от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ). Те бяха отличени за своя принос към развиването на приемната грижа у нас – част от тях стават самостоятелни донори на организацията, а други вземат участие директно в начинания в интерес на приемните фамилии и децата.

„ Партньорството с НАПГ е един от най-големите обществени планове на А1 и един от най-важните за нас. Когато избираме кои организации да подкрепим, се водим най-много от три критерия – идеята да е значима за българското общество, да се припознава от сътрудниците в компанията и да демонстрира забележими резултати. Поздравявам управлението и членовете на асоциацията за резултатите, които реализират към този момент 10 години. Вярвам, че дружно променяме настройките и сътворяваме по-добро бъдеще ”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ” в А1.

И през тази година премиите „ Спасители на детството ” отдадоха дължимото на всички фамилии, персони и организации, които със своята отговорност, ентусиазъм и дейна гражданска позиция, способстват за развиването на приемната грижа в България. Конкурсът отличи и всеотдайните координатори на НАПГ в страната и обществените служащи, без които процесът по приемна грижа би бил неосъществим.

Наградени бяха редица лекари за ефикасната здравна поддръжка на приемните фамилии, учителите за поддръжката, която оказват на децата и младежите и общински институции и вложители за оказаното подпомагане и цялостната работа по тематиката.

В партньорство с А1 единствената родителска организация на приемните родители у нас има опция да даде всички нужни услуги за развиване на програмата, включващи срещи и образования за приемните родители, достъп до обществени, правни и психически съвещания, присъединяване на децата и младежите в лагери и образования. От своето основаване преди 10 години до момента асоциацията е привлякла повече от 800 приемни родители, експерти и младежи.

На фотографията: Наградата получава Биляна Дражева, управител „ Вътрешни връзки ” в А1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР