Служителите бяха извикани на Tile Street в града малко след

...
Служителите бяха извикани на Tile Street в града малко след
Коментари Харесай

Голям Манчестър: Двама мъже бяха арестувани, след като момче, на 17, загина при „трудова злополука“ в индустриалната зона на Бъри

Служителите бяха извикани на Tile Street в града малко след 10 сутринта в четвъртък, като дойдоха и екипи на пожарната и парамедици.

41-годишен мъж беше задържан по съмнение в нарушаване на разпоредбите за шофиране и ликвидиране заради груба немарливост, до момента в който 36-годишен мъж също беше арестуван по съмнение в ликвидиране заради груба немарливост.

Прочетете повече в Sky News:
Епидемията от принуждение против чиновници на пандиза

Говорител на полицията в Голям Манчестър сподели: „ Около 10:10 сутринта (в четвъртък) чиновниците бяха се обади на известия за опасения за благосъстоянието в бизнес помещение на Tile Street, Bury.

„ Установено беше, че 17-годишно момче е взело участие в трудова акцидент и макар всички старания на службите за незабавна помощ, за жалост той беше разгласен за мъртъв на място. "

Те прибавиха: „ 41-годишен мъж е задържан по съмнение в шофиране и ликвидиране по груба немарливост, а 36-годишен мъж е задържан е задържан по съмнение за ликвидиране п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР