Служители, отговорни за сигурността на Летище София, осуетиха нелегален износ

...
Служители, отговорни за сигурността на Летище София, осуетиха нелегален износ
Коментари Харесай

Рентген хвана 200 стека цигари в чикиран багаж на летище София

Служители, виновни за сигурността на Летище София, осуетиха незаконен експорт на 200 стека цигари. Това оповестиха от пресцентъра на летището. Случаят е от нощес, 17 февруари. Цигарите са били скрити в три седалки за дивани, а чиновниците се натъкнали на тях при опита им да бъдат превозени като чекиран багаж с полет до Лондон.

 Снимка: Летище "София "

От летище прецизираха, че при прекосяване през рентгеновото съоръжение за инспекция на извънгабаритен багаж чиновниците от дирекция " Сигурност " виждат подозрително изображение. Веднага е известен екипът на Агенция " Митници " на аерогарата.

 Снимка: Летище "София "

Според чиновниците на сигурността на Летище София, които от време на време получават профилирани образования, сходни опити за контрабанда са редки, заради съвсем сигурното им откриване . По-често се записват случаи на неразрешени предмети, които пасажерите се пробват да качат на борда на самолета.

Изпълнителният шеф на летището Хесус Кабайеро персонално е поздравил чиновниците, предотвратили контрабандата, допълват от аерогарата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР