Служители на звено Инспекторат“ вече ще бъдат с ново работно

...
Служители на звено Инспекторат“ вече ще бъдат с ново работно
Коментари Харесай

Служителите на звено „Инспекторат“ по-близо до хората за по-голяма сигурност 

Служители на звено „ Инспекторат “ към този момент ще бъдат с ново работно място за по-голямо улеснение на жителите. От началото на м. септември те ще се обитават в офис на, където ще има обособена приемна за поданици и посетители на града, като в нея ще могат да бъдат подавани сигнали за проблеми и нередности. Отделно от това ще има стая за култивиране на тъжби, както и място за оперативна активност.

Целта е да бъде обезпечен пряк достъп и опция за директен контакт на жителите със чиновниците от Инспектората.

Работното време на звеното е от 08.00 ч. до 24.00 ч., включително през уикендите и празничните дни.

Целта е да се реализира по-висока степен на предварителна защита на нарушаванията и по-голяма сигурност на жителите.

Инспекторите се отличават със особено униформено облекло, на което е подложен гербът на община Благоевград, разполагат и със значки, с които се легитимират.

Звено „ Инспекторат “ има контролни функционалности, а в пълномощията на чиновниците към него е да сформират предупредителни протоколи, фишове и актове, при положение на установени нарушавания. Най-честите наказания са свързани с увреждане на общинско имущество, изхвърляне на боклуци на нерегламентирани за задачата места, мощни равнища на звук, нелегално строителство, погрешно паркирали МПС и други

Служителите към Инспектората, който бе основан по предложение на кмета Илко Стоянов, с решение на Общински съвет от м. юли 2021, работят взаимно с представители на ОД Министерство на вътрешните работи – Благоевград.

Инспекторите всекидневно реагират на сигнали, получени на дежурните телефонни линии или подадени в Деловодството на Община Благоевград. Всеки, който забележи нередности може да алармира и на тел. 073/88 44 34, 073/88 44 06 или тел. 112, както и на e-mail:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР