Служители на службите за спешна помощ са се притекли да

...
Служители на службите за спешна помощ са се притекли да
Коментари Харесай

Двама загинали и няколко ранени при инциденти с пиратки за Нова година в Германия

Служители на службите за незабавна помощ са се притекли да спасят няколко групи хора в Германия, които са били ранени при произшествия с фойерверки, до момента в който са отбелязвали настъпването на Нова година, като двама души са изгубили живота си , осведоми ДПА.

37-годишен мъж е умрял, а 39-годишен е бил тежко ранен при случай с пиратки по време на новогодишните тържества в Западна Германия.

Двамата мъже са чествали новата година с група от 10 души, когато случаят е станал малко след среднощ в новогодишната нощ.

Според очевидци двамата мъже се отделили от групата. След това очевидците чули мощен тропот и по-късно ги разкрили на земята съществено засегнати . Спешна помощ е била извикана в 00:19 часа в събота.

37-годишният мъж е умрял макар опитите за реанимация на мястото на случая в квартал Хюхел на град Хенеф в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия.

39-годишният е откаран в болница с заплаха за живота .

Полицията счита, че фойерверките, които са избухнали, може да са самоделни, посочи представител. Полицията проверява случая.

20-годишен мъж в провинция Тюрингия е бил смъртоносно ранен след детонация на пиратка . Младежът самичък запалил пиратката, заяви представител на полицията в събота вечерта.

Инцидентът е станал в Новогодишната нощ и в началото не е бил обявен, защото полицията е желала първо да осведоми фамилията.

Все още се проверява по какъв начин е могъл да се случи съдбовният случай, уточни представител на полицията.

Междувременно в Берлин 12 души, в това число деца, са били ранени при друга детонация на фойерверки на частно новогодишно празненство.

Единадесет от ранените са откарани в болница за лекуване, като най-възрастният е на 51 години, а най-младият е на 11 години.

След първични следствия полицията счита, че на празненството в региона на Фридрихсхаген са били употребявани противозаконни фойерверки, защото нямало различен метод да се обяснят броят и тежестта на пострадванията, означи представител на полицията.

Пожарната е била известена за случая към 0:10 ч. сутринта в събота и е изпратила към 40 чиновници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР