Служители на РДПБЗН - Варна се включиха в операция по

...
Служители на РДПБЗН - Варна се включиха в операция по
Коментари Харесай

От полицията с извънредна информация за тежкия инцидент с влязлото в бурното дете, което се издирва

Служители на РДПБЗН - Варна се включиха в интервенция по търсене на малолетно момиче в морето на Централен плаж, оповестяват от пресцентъра на полицията във Варна.

``
реклама

" Около 17:30 часа, е постъпил сигнал за случай, зародил във водата на Централен плаж във Варна. Според първичната информация две малолетни деца са влезнали във водата, макар аления байрак, като едно от тях не е съумяло да излезе. Незабавно са подхванати дейности по издирването му.

Служители на РДПБЗН - Варна са изразили подготвеност за включване в издирвателните дейности в помощ на службите, виновни за търсене и избавяне на море. Сформиран е екип от водолази, който към този момент е осъществил няколко спускания, за жалост - без резултат. С рухването на вечерта, заради заплаха за чиновниците на РДПБЗН - Варна, интервенцията ще бъде прекъсната. При нужда от подпомагане в утрешния ден, при поискване от способените служби, дейностите на водолазите ще продължат ", пишат от ОДМВР-Варна. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР