Служители на ГДБОП, съвместно с ОДМВР-Пазарджик и РУ-Септември, проведоха специализирана

...
Служители на ГДБОП, съвместно с ОДМВР-Пазарджик и РУ-Септември, проведоха специализирана
Коментари Харесай

ГДБОП нанесе унищожителен удар на най-модерна оранжерия за марихуана у нас

Служители на ГДБОП, взаимно с ОДМВР-Пазарджик и РУ-Септември, организираха профилирана полицейска интервенция на територията на с. Варвара под управлението на Окръжна прокуратура – Пазарджик. В хода на оперативните дейности, в землището на селото, е открита съвременна оранжерия, оборудвана с извънредно скъпа техника за развъждане на растенията. Базата се състояла от общо четири обособени здания, всяка от които особено пригодена за поетапното им развиване - от разсъда, торенето, поливането и развъждането на канабиса, до неговото сушене, както и следващо рязане и пакетиране на готовата продукция.

В пространствата са открити и конфискувани 682 растения с обща маса 189.6 кг и към 840 гр изсушен канабис, пакетиран в разнообразни разфасовки - топчета, полиетиленови пликове, кутии.

В непосредственост до постройката е открит лек автомобил „ Опел “ със софийска регистрация. На този стадий е изяснено, че базата е отдадена чартърен на 48-годишен мъж от Пазарджик. Работата по документиране и следствие на случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане./БЛИЦ

Видеото ТУК .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР