Служител на областния отдел Автомобилна администрация в Ловеч е бил

...
Служител на областния отдел Автомобилна администрация в Ловеч е бил
Коментари Харесай

Задържаха служител на ДАИ по време на изпит в Ловеч

Служител на регионалния отдел " Автомобилна администрация " в Ловеч е бил арестуван за 24 часа. Задържането е станало след взаимна акция на ДАНС, Икономическа полиция и ОД на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, оповестяват от полицията. Това е станало през вчерашния ден следобяд по време на научен изпит за придобиване на удостоверение за ръководство на МПС. Задържани са още двама по случая.

Единият е 30-годишен мъж от село Борима, полагащ изпит с персонална карта и данни, които дават отговор на друго лице. Задържан е и този, с чиято персонална карта е полаган изпитът - 26-годишен мъж от Луковит.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за правене от длъжностно лице на документи с погрешно наличие - протоколи за явяване на научен изпит за придобиване на удостоверение за ръководство на МПС, заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжна прокуратура - Ловеч, Кирил Петров. Той добави, че следва наблюдаващият прокурор да реши какво обвиняване да им се повдигне и дали да бъдат взети непрекъснати ограничения за задържане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР