Служител на министерството на отбраната - сред проверяваните за връзка

...
Служител на министерството на отбраната - сред проверяваните за връзка
Коментари Харесай

Шеф във военното министерство отрече връзка с истерията с децата в Сливен

Служител на министерството на защитата - измежду проверяваните за връзка със слуховете за лишаване на деца. Новината, че чиновник от пресцентъра на военното ведомство е проверяван дали е измежду уредниците на суматохата с отнемането на деца, пристигна тази заран в Министерски съвет.
Началникът на пресцентъра на министерството Александър Урумов отговори пред bTV взел участие ли е в разпространение на подправени вести за отнемани деца от родителите им.
" Преди малко разговарях с сътрудника Каракачанов по тематиката. Той даде обещание да ревизира и да вземе ограничения. Ако мога да допълня, не е единственият човек на обществена работа, който има отношение по тематиката. Има и други, което за мен е безусловно неприемливо ", съобщи вицепремиерът Томислав Дончев.
Шефът на пресцентъра на министерството Александър Урумов отхвърля. " Нищо обвързвано с мен няма принос към това, което се е случило с това ненадейно извеждане на децата от учебно заведение. Мястото на децата е в учебно заведение ", споделя Урумов.
Следобед последва диалог на военния министър Красимир Каракачанов с Урумов. Началникът на пресцентъра на МО е споделил на министъра, че е изцяло спокоен и че съжалява само, че му се губи времето и би трябвало да се изяснява за нещо, което няма фактическо съображение ".
Урумов е благодарил на Каракачанов и за доверието. Той остава на поста си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР