Служител на гара Илиянци е дал положителна проба за коронавирус

...
Служител на гара Илиянци е дал положителна проба за коронавирус
Коментари Харесай

Още един служител на гара Илиянци е заразен с коронавирус

Служител на гара Илиянци е дал позитивна проба за ковид при тестването на 25 души от личния състав на 2 април. То е осъществено с тест вид РНК, оповестиха от Регионалната здравна инспекция-София (РЗИ)за " Дневник ". Този тест се дефинира като най-меродавен от проф. Тодор Кантарджиев, член на Националния действен щаб.

" В момента към 15-20 души от личния състав на гарата са под карантина у дома. Аз също съм в карантина от предишния петък до 17 април, както и трима от ръководителите " придвижване ", сподели през днешния ден началникът на гара Илиянци Цветан Александров.

Той не се учуди, че има още един инфектиран с ковид от чиновниците на гарата. " Знаем кой би могъл да е - от БДЖ " Товарни транспорти " е, там, където работеше и умрялата на 28 март. Двете се редуваха на смени на едно работно място. Евентуално тя е позитивна ", съобщи Александров.

На гара Илиянци работят общо към 50 души, като от тях 20 се водят към Национална компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ), към тях е началникът на гарата Александров. Останалите се водят към БДЖ " Товарни транспорти ", изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР