Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха

...
Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха
Коментари Харесай

Правителството ще обсъди системите за сигурност при съхраняване на въоръжението за F-16

Служебното държавно управление ще организира през днешния ден постоянното си седмично съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

 

Част от предварителния дневен ред на съвещанието планува кабинетът да разиска план на решение за предложение до Народното събрание за одобрение на интернационален контракт (LOA) BU-D-QAH „ за създаване на системи за сигурност на пространствата за предпазване на класифицирано съоръжение и въоръжение с подредба „ US SECRET ” за самолетите F-16 Block 70 по програмата на Съединението американски щати за задгранични военни продажби FOREIGN MILITARY SALES.

Кабинетът ще прегледа също план на решение за приемане на административен мониторингов отчет за осъществяването през 2022 година на Националната тактика на България за тъждество, приобщаване и присъединяване на ромите. (2021 – 2030).

Одобряване на доклад по Плана за 2022 година за осъществяване на задачите от Националната тактика за интегрирано гранично ръководство в България 2020 – 2025 година и за приемане на План за 2023 година също е част от дневния ред на съвещанието.

Предварителният дневен ред включва също разискване и одобрение на желанието на България за присъединение към приобщаващия конгрес по отношение на методите за понижаване на въглеродните излъчвания на Организацията за икономическо съдействие.

Началото на съвещанието е от 10:00 часа.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР