Служебният министър на вътрешните работи , че предстоящите парламентарни избори

...
Служебният министър на вътрешните работи , че предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи очаква увеличаване на търговията с гласове

Служебният министър на вътрешните работи, че идните парламентарни избори ще са по-различни, с по-висок заряд, с повече интензивност на тези, които се стремят да манипулират и купуват гласове. По думите му занапред се чака увеличение на търговията с гласове.

Според него хартиената бюлетина стимулира тези, които употребяват разнообразни форми за манипулиране на гласовете, за какво тя дава опция гласуващият да рапортува и да се регистрира на този, който провежда изборната търговия.

" Знаем кои са рисковите секции в цялата страна. Знаем кои са секциите, в които резултатът е обръщан плътно в другите гласувания. Знаем кои са секциите, в които има нечуван брой преференции, малко евентуално е даже да се познават хората, които са спечелили тези преференции от гласоподавателите, там се концентрирали изключително внимание. Работата ни стартира много по-назад във времето, още при предишните избори си доказахме, че оперативната работа би трябвало да е превантивна, би трябвало да се ускори, има такава наклонност в цялата страна, имам вяра и се надявам, че това ще ни помогне да противодействаме и този път ", сподели Демерджиев.

Репортер: Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР