Служебният министър на туризма Стела Балтова апелира по време на

...
Служебният министър на туризма Стела Балтова апелира по време на
Коментари Харесай

Балтова удари Гълъб Донев. Ето с какво

Служебният министър на туризма Стела Балтова моли по време на чуване в Народното събрание мярката 9 % Данък добавена стойност за всички браншове в туризма да се приложи до края на 2022 година

Балтова разгласи написана мярка за поддръжка на бизнеса " 80 на 0 ", седмица откакто вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев още веднъж в Народното събрание я стартира като " 75 на 0 ".  

Освен това ще има безплатна финансова помощ за екскурзоводите като самонаети лица въз основата на най-малък средномесечен приход от 2019 година

Ще има и ограничения за покриване на оперативни разноски на база % върху сумата на спада от приходите 2020 към 2019 година на средномесечна основа. Така ще се компенсират и сезонните бизнеси и ресурсът ще се разпредели по-справедливо, сподели министърът.

Всички ограничения, като се изключи мярката " 60 на 40 ", която и в този момент се ползва, ще бъдат приложени на фаза 3 и фаза 4 от здравния проект, означи на 5 август вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР