Служебният министър на правосъдието Крум Зарков заяви, че продължава да

...
Служебният министър на правосъдието Крум Зарков заяви, че продължава да
Коментари Харесай

Ленински плам! Как Крум Зарков нападна Гешев

Служебният министър на правораздаването Крум Зарков съобщи, че продължава да желае оставката на основния прокурор, само че не намира учредения да стартира процедура за отстраняването на Иван Гешев от поста поради последните му изяви.

Зарков разяснява и връщането на хартиената бюлетина, което съгласно него е " неточност ".
-->
Преди дни в изявление за Би Ти Ви Иван Гешев сподели, че оставката му се желае от наследниците на номенклатурата и репресивния режим. Като подобен уточни персонално водача на " Да, България " Христо Иванов. Освен това съобщи, че не харесва партиите, които не желаят да се срещнат с него, визирайки обединението " Демократична България " и " Продължаваме промяната ".

Упрек за политическите му медийни изяви, както и за това, че приказва за положителни и неприятни олигарси, насочиха по време на срещата си с Гешев при започване на седмицата и депутати от Българска социалистическа партия и оповестиха, че не престават да упорстват за оставката му:

" Аз също съм я желал и не преставам да я желая, както желаят и другите политически лица поради цялото му държание, поради това, че го намираме за недопустимо " - разяснява през днешния ден Крум Зарков, който е член на Българска социалистическа партия и критик на актуалното управление на партията.

" Не съм пристигнал тук, с цел да върша фойерверки. Не одобрявам това негово държание, не одобрявам информационната тактика, която той си е избрал, не мисля, че е редно той непрестанно и целеустремено да се слага в центъра на политическия живот, а по-късно да се оплаква от това. Но това не са учредения за търсене на дисциплинарна отговорност или за търсене на отговорност на основния прокурор. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР